neděle 14. srpna 2011

Soběšín 2011/1









Po roce opět na stejném místě. Tentokrát jsem jela o den později, to je až v sobotu, protože jsme se nepřihlásily na výstavu. Cesta byla bez problémů a trvala i s pauzou na venčení a kafíčko hodinu a 3/4. Takže jsme dorazily na místo před devátou. Stihly jsme převzít chatku a podívat se na výstavu vlastně od začátku. Přijelo několik "koní", kterým bylo třeba fandit.
Kamarád Atrey s oběma paničkami a letos i s novou fenečkou Flagí bydleli skoro vedle. Z toho měly samozřejmě největší radost paničky, protože po roce nevidění se bylo potřeba všechno náležitě důkladně probrat. Přijel také další loňský kamarád Ašar a přivezl s sebou pána s paničkou. No a velmi brzy po začátku pobytu jsme přibrali na vycházky ještě Astu a také Andulku s páníčky.
Protože mě od začátku zlobily baterky ve foťáku a protože kolem mě měli kamarádi kvalitnější foťáky, spoléhám na jejich fotografie a až se to všechno dá dohromady, určitě se na fotogalerii objeví. Pobyt jsem nakonec z domluvené neděle zkrátila na sobotu, protože všichni známí jeli v sobotu a bylo by to určitě smutné tam zůstat sama.

Žádné komentáře:

Okomentovat