sobota 7. července 2012

Vystoupení Velká Chmelištná

Hasiči ve Velké Chmelištné připravují pro sebe i pro ostatní každý rok velkou akci, na které pravidelně vystupují kynologové. Vloni jsem nejela, protože bylo hrozné vedro a nechtěla jsem trápit ani sebe ani psa.
Letos jsme přijeli a bylo po dešti a docela se i ochladilo. Asi hodinu jsme čekali, než na nás přišla řada, ale bylo tam moc pěkné jezdecké vystoupení. Před námi také vystupovali Hrádecké panenky (snad se tak jmenují). Je to skupina většinou tlustých dam, které si asi ze sebe dělají legraci, snad už byly i v televizi, ale výkon je vhodný akorát pro opivěné hasiče. Ti se na kankán opravdu nemohli vynazírat.
Beebee byla v pohodě a v klidu. Odházeli jsme svoji dávku míčků a talířú a pak už běhala i na volno. Podívali jsme se spolu na koníčky, pomohla nám postavit parkur a moc hezky se předvedla. Já to samozřejmě měla jako zábavu a bylo to vidět, protože Beebee byla úžasně v klidu a krásně vydržela stát na startu až na zavolání. Je to bezva, že když má běhat, tak jí nic nevadí - ani kravál z reproduktorů, ani lidi kolem a nevadila by jí ani bouřka ani střelba.

Žádné komentáře:

Okomentovat