středa 1. ledna 2014

Nový rok

Máme nový rok 2014 a je potřeba si vynadat. S mojí účastí na facebooku příspěvky do blogu zaostávají. Je potřeba to napravit. Dokonce jsem tu ani nepsala o trojzkouškách v Lukově. Rychlost nic moc, ale máme splněno do dvojek. Nevím, kdy se do nich pustíme, zatím  s tím naším rekreačním tempem občasných závodů, ještě chvilku počkáme. Teď máme nejbližší závody v hale v Lounech. No nevím, co to s Beebee udělá. Snad není tak rychlá, aby jí povrch klouzal, ale možná, že jí bude prostředí vadit. Byla v něm jen jednou.
Také jsem objednala a zaplatila agi tábor. Vůbec netuším, jestli pojedu, protože termín je v půli srpna. Snad se podaří dovolenou nějak přizpůsobit.
Zdravotně to snad jde. Přibrala, ochlupatila, vypadá veselá, i když doma už je z ní pěkný lenoch - pořád se někde válí. Občas se stane, že aniž bych tušila proč, objeví se průjem. Naštěstí většinou druhý den už je to v pořádku. Krmím pro mne nejdostupnější kuře, když je možnost tak krůtu, jehněčí nebo hovězí - všechno syrové a k tomu nasekanou zeleninu a ovoce, probiotika, mikrominerál, lososový olej.
Je mi úplně jedno, jestli uděláme zkoušku, nebo ne, hlavně abychom si mohly spolu ve zdraví ten rok užít.


Žádné komentáře:

Okomentovat