středa 19. srpna 2015

MR chodských psů Prostějov

O víkend 15. a 16. srpna proběhly v Prostějově závody a v sobotu bylo součástí závodů i mistrovství republiky.
Rozhodčí byla Katka Lehrlová a běžel se jump na nejvyšší výšky, zkouška a agility. Oba dny bylo pěkné vedro, ale prostředí cvičáku nám situaci trošku ulehčovalo. Psi mohli být ve stínu a koupat se v říčce. Snad v každém parkuru byl také dvojskok, takže do neděle jsme se ho možná i naučily skákat.
No v prvním jumpu dvojskok po tunelu zvládl opravdu jen málokdo.
Beebee poznala, že tyčky jsou výš, než máme obvykle a začala být velmi opatrná - už zase odměřovala a cupitala, místy se skoro zastavila, takže časy byly fakt děsné.
Zkoušky LA3 běžela vlastně teprve podruhé a v sobotu čistě, v neděli s jednou chybou, no bohužel spousty trestných bodů za čas. Tak snad se to postupně zlepší a budeme to dávat líp. je to škoda, protože v LA3 bylo jen 7 závodníků, to se taky tak často nestává. Byly jsme na čtvrtém místě a protže žádný jiný chodský pes v trojkách neběhal, získaly jsme první místo chodských psů ve zkoušce LA3. 

Přivezly jsme spousty granulek, pohár, přetahovadlo a taky jeden krásný obojek.

Ještě jsme dvě noci strávily v kempu Přehrada v Mostkvicích a potom už nás vyhnal déšť. Přišlo to i tam a lilo tak vytrvale, že jsem si řekla, že válet se mohu doma a pohodlněji a během 15 minut od rozhodnutí jsem uháněla k domovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat