středa 26. ledna 2011

Ukecaný pes

Na foru se píše o tom, jak pejsci zpívají, když někde houkají sirény nebo jede sanitka. Beebee asi nemá ten správný hudební sluch, protože jsem si nevšimla, že by se takhle projevovala. Ale je hrozně ukecaná. Doma vydává různé zvuky, od kňučení, kňourání po vrnění. No, doma -při zahájení závodů na cvičáku po celou dobu, co seděla u nohy, kňourala.On tam v kotci totiž dřepěl její kámoš Elvis. Nejvíc ukecaná je Beebee, když vítá pána. To musí probíhat už v předsíni na dlažbě, protože Beebee se k tomu i trochu počůrá. Mě sice miluje a uznává jako vůdce, ale chlap je holt chlap.
S kocourem vyvinuli novou spolupráci. Čekají, až se otevřou dveže do spíže, kde má kocour granulky. Kocour je packou shodí na zem, ale nemůže se dostat do krabice. V tu chvíli nastupuje Beebee, která chytí krabici do zubů a máváním hlavou rozsype granule po celé kuchyni . Společně se potom do nich pustí. Pak nastoupí panička a vysype je oba na chodbu.

1 komentář:

  1. Chachá :-) Naše Dejza byla taky strašně ukecaná, měla velkou škálu projevu. Zkrátka, "jen mluvit". Zato Blekouš je skoro němý! Tedy samozřejmě nikoliv doslova. Ale zvuků má jen málo, bohužel. Štěkat umí dobře. Taky má "sirénu", zvláštní vysoký štěkot, kterým hlásí nástup na plac. Svoji náladu a pocity ale dává najevo spíš tělem. To by se utancoval. No, trošku nám to zpívání chybí...

    OdpovědětVymazat