sobota 3. září 2011

Maximův memoriál

Dnes od šesti od rána jsme se vyskytovali na cvičáku, abychom připravili agility závody, na kterých se účastnilo 80 psů. Páníčků bylo méně, protože někteří běželi s více psy. Počasí nám hodně přálo, protože opravdu hodně svítilo slunce a bylo dost vedro. Moje mamka, která nám pomáhala v kantýně s kamarádkou Markétou si to pěkně užily, protože na naše doma vyrobené pečivo se sneslo spousta vos. Markéta také doma vyrobila opravdu výborný guláš a také řízky s chlebem. Mooc dobře jsme se občerstvili.
Beebee čekání v horku zvládla velmi dobře a trať odběhala s chutí a bez váhání. V prvním běhu jsem udělala chybku u jedné překážky a Beebee ji minula, tak bylo odmítnutí. V tomto běhu jsme získaly ještě jednu chybu, ale nevím, kde to bylo. Byly jsme tak 7. z 12 myslím velmi dobrých soupeřů.
V druhém agility běhu jednu chvilku Beebee vypadala, že se vydá někam mimo parkur, naštěstí reagovala dobře na moje řvaní a rychle se chytla. Doběhly jsme asi se 4. časem, ale jediné bez chyby, takže k mé opravdu velikánské radosti jsme vyhrály 1. místo. Myslím, že konkurence byla opravdu veliká a mezi 12 psy ve skupině bylo asi 5 borderek.

Moc hezké fotky ze závodů

Žádné komentáře:

Okomentovat