neděle 5. září 2010

Vystoupení v Chrášťanech

Vyrazily jsme s kynology na vystoupení v blízké vesnici. Děti ukončovaly prázniny a kromě hasičů na fotbalovém hřišti byli i pejsci.

Začali jsme s agility. Byly tam tři skočky, dva tunely a kruh. Poprvé jsme to zkoušely před lidmi a dvě chybičky se vloudily( dokonce dvakrát za sebou), protože mě Beebee dvakrát předběhla a musela se k překážce vracet. Navádět šla ale dobře. Potom byla poslušnost. Chůze u nohy bezva, všechny obraty super. Zato na místě - to kouká, kde co lítá a panička aby to snad dělala za ní. Při odložení za chůze musela být opravena, protože místo stoje a sezení chtěla ležet. Odložení vleže šlo dobře a při odložení na dlouhou vdálenost si Bíbík trochu popolezla. Přivolání super. Poslední cviky se povedly - pejsci leží v řadě a mezi nimi, jako had, procházejí děti. Pejsci leží v řadě a přes ně jde čivava tak, že každému pěkně skočí na hřbet a dolu. To jsme ještě nedělaly, Bíbík to zvládla bezvadně ale čuměla jako puk-).

Potom byla ještě ukázka obran, tam si Beebee jako začátečník vyštěkala figuranta a potahala peška(díky Vojto). Štěkání na povel stále při každé příležitosti cvičíme, ale stále neumíme.

Jinak bylo krásné počasí, dala jsem limču a společně klobásu, pokoukaly jsme, jak střeží tašku a zadržují zloděje a jely jsme domů.
Nějaké fotky snad časem budou, protože někdo tam i fotil.
Doma jsem z Beebee vyčesala asi jednoho celého psa chlupů, takže černá je zase černá a lesklá.

1 komentář:

  1. BLACK: posíláme pozdravy akční Beebee! Jen tak dál. U nás bohužel cvičák není, tak Blekouš roste jen jako dříví v lese...

    OdpovědětVymazat