pondělí 25. října 2010

Agility




Sešli jsme se dnes naposled v 5 odpoledne, protože příští týden už bude ten správný čas a určitě už bude brzy tma. Já jsem takový nezávislý člen, který rád přijde, ale neplánuji žádné závody, nejvýše klubové příští neděli, to by ještě šlo. Protože bych pro zábavu nejraději dělala také poslušnost a stopy, začne se nám to pěkně křížit. Obě skupiny, do kterých chodím asi poběží současně v neděli odpoledne. Tak možná budeme přecházet z menšího cvičáku na větší a opačně. Jenom aby nás nakonec z obou pěkně nevykopali, když tak sedíme na dvou židlích-).


Dnes nás bylo méně, tak se taky méně čekalo a to bylo něco pro Beebee. Naučila se už skákat ty správné vysoké překážky a hrozně jí to baví. Je vidět, jak je natěšená, až poběží a udržet ji chviličku sedět před první překážkou dá práci. Je při tom vždycky hrozně rozjívená, když doběhne. Stíhá ještě za odměnu sbírat míčky, takže dnes sem já vydržela a všechno odběhala, ale Bíboš usnula nejdříve v kuchyni pod stolem a potom na gauči. A to už je co říct.
PS.Ta chodká fenka na cvičáku není Beebee, ale je z Městečka. Její jméno nevím/majitelka jí říká Beky/, ale doma má ještě kamarádku Koru Z Dašického zátiší. Tak už vím- Beky se jmenuje Brenda Od Strážné skály.

Žádné komentáře:

Okomentovat