sobota 2. října 2010

Karlštejn


Beebee mi za zády chrní na gauči, což už samo o sobě je nezvyklé, ale je to výsledek moooc podařené akce Hejbni kostrou Vicka od Strážné skály a nadšené skupiny kynologů z karlštejnského cvičáku. Ti všichni úžasní, nadšení lidé připravili báječný den pro pejsky a asi 30 jejich páníčků.
Tak takhle bychom museli makat každý den, aby pejsek pěkně klidně chodil a spinkal-). Odpolední Karlův pětiboj se nám moc dobře dařil. Beebee krásně proběhla a proskákala překážky, nechala se vozit v kolečku a moc pěkně zvládla poslušnost. Nejúžasnější disciplína byl aport buřta. Beebee je normálně všežravá, pažravá, a protože ráno nedostala kvůli jízdě autem nažrat bylo nabíledni, jak tahle disciplína dopadne. Já si myslela, že přiběhne a cestou bude buřta kousat.To jsem se dost spletla-- Beebee to zapíchla a dokud buřta nezblajzla, tak byla na přivolání hluchá. Stejně jsme ale vyhrály krásné druhé místo a bylo to o to milejší, že na prvním místě byla naše maminka Berrinka s Maruškou.
Nejhezčí na celé akci bylo, že jsem se setkala opět s některými známými, nebo s lidmi, které jsem znala jen po internetu. No a počasí nám také přálo, takže paráda. V komentářích je odkaz na Maruščino video.

2 komentáře:

  1. Nám se na akci taky móóóc líbilo! Blekouš si na kanapi lenoší ještě i v neděli. Předpověď slibovala na dnes ještě lepší počasí - ale kdepak, to NEJ jsme měli včera! U nás je mlhavo, nic moc.¨
    Včera jsme dovezli do nového domova osiřelého vlčáka Rexe (11 let), to bylo trošku náročnější a delší...ale podařilo se.
    Tak zauvažujte - na Maruščinu "Levou zadní" :-) Zdraví BLACK

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.youtube.com/watch?v=6z-iEYCxARc
    video od Marušky

    OdpovědětVymazat