neděle 15. května 2011

Rakovnické hopsání

1.místo jumping






1. místo agility








1. místo celkově





































Dnes jsme založili tradici. Uskutečnil se první neoficiální závod v agility v Rakovníku. Bylo přihlášeno 50 závodníků, ale možná díky špatné předpovědi někteří nedorazili. Nakonec se meterologové sekli a pršelo jen při závěrečném dekorování. Bylo i teplo a na úklid po závodě i svítilo sluníčko. Myslím, že se všechno podařilo a zúročila se práce členů našeho týmu. Odměn i diplomů bylo dost a nikdo neodešel s prázdnou.
Teď to nejdůležitější. Beebee je fakt velmi šikovná, běhá s chutí a sleduje mne, takže dělá, co jí ukážu. Samozřejmě ještě moc neběhá na vyslání, snad jen občas tunely, takže i já se dost naběhám.
Dnes jsme byly neuvěřitelně úspěšné. Jumping byl bez chyby v nejlepším čase, takže první místo. Agility jedna chyba- vyslala jsem Beebee do tunelu a za zadkem jsem jí přeběhla na druhou stranu, čehož si ona všimla, vyběhla zpět a musela jsem jí tam znovu ukázat. I tak ovšem první místo a celkově neuvěřitelné PRVNÍ místo. Celkově v kategorii bylo 7 závodníků a určitě jsme z nich byly nejméně zkušené. Byly to naše třetí neoficiální závody, které jsme stihly za poslední 2 týdny.

1 komentář:

  1. - Info on Me personally worksheet (Notice Linked Submit) - Openness in the Biopoem theme (Check out Connected Register) - Authoring daily news as well as pencils or even pencils - Polaroid or even digicam https://imgur.com/a/cBBmm02 https://imgur.com/a/cbjLszu https://imgur.com/a/Y0joC5w https://imgur.com/a/CgCT45M https://imgur.com/a/egJ5N5k https://imgur.com/a/94n1Rb7 https://imgur.com/a/fkjEa2r

    OdpovědětVymazat