úterý 22. května 2012

SOS Louny

Poslední naše květnové závody. Vstupné do Loun bylo symbolických 70 Kč a hlavně granulky a věci pro psy a kočky z útulků. Pomoc určitě docela významná, protože běhalo kolem 60 pejsků. Tyto závody se prý konaly letos po čtvrté. My jsme tedy vloni závodily v začátečnících a letos už v pokročilých. Pan rozhodčí Rybář postavil příjemný parkur, který se dal zapamatovat a řekla bych- odpovídal asi úrovni A1-  proto se dal zapamatovat.Takže to bylo všechno hlavně o rychlosti. Jumping jsme uběhly s jednou chybou, protože Bíbí vypadla ze slalomu. Byly jsme 15. z 19. Agility se povedlo zaběhnout čistě, takže rozhodoval čas a byly jsme 6. Bíbí běžela radostně, zvesela a s chutí. S takovou chutí, že dvakrát nepočkala na startu -  máme co cvičit. Určitě by zvládla víc věcí běžet samostatně, nebo na vyslání, ale při závodu mám tendenci se jistit a dost toho běhám s ní- to se samozřejmě projeví na čase. Na jiné lávce než na naší je Beebee více než opatrná a jakmile začne lávka pružit, je Bíbí schopná se po ní plazit skoro po břiše. Lávka v Lounech je skoro stejná, tak po ní přeběhla skoro jako po té rakovnické.
Počasí bylo nádherné, bylo slunečno, ale nebylo úplné vedro. Organizátorům to rychle šlo od ruky, takže jsme už před třetí hodinou odpoledne byly doma.

2 komentáře:

  1. Holky, kde na ty akcičky berete čas?? Já přijdu z práce v 1/2 6. Jdu na prochajdu - tak hodinka až více. Vrátím se sešlá..o víkendech doháním domácnost (vařím teplé jídlo, důkladný úklid, prádlo, zahrádka...) + samozřejmě vejšlap. Někdy jedeme dceři udržovat chalupu. Někdy navštěvuji rodiče. Taky trošku vnoučátko..Stále si připadám jen unavená a nestíhající...Držím palečky, ať vám síly stále stačí. Zdraví Black

    OdpovědětVymazat
  2. To bude tím,že vypouštím ten důkladný úklid a na zahrádce dělají ještě stále hlavně moji rodiče-)))

    OdpovědětVymazat